Medimatkat

Potilaiden kokemuksia

Lähettäkää palautteet osoitteseen info@medimatkat.fi

03/2022

”Hei

Olin leikkauksessa 15.3
Pitää sanoa homma kävi hienosti ja hoito oli parasta mitä saanut.Hyvin mukavat hoitajat ja kirurgi siellä on.
Nyt alkaa olemaan kaikki kivut poissa jo ja opettelu syömään alkaa…
Voin kertoa suositukset asiasta eteenpäin”

H., Mahalaukun typistys (gastric sleeve) 03/2022

09/2021

”Hello Kristin,

This is S. I send you our latest update in regards to our weight loss: my mother (F.S) went from 94kg to 73kg, as for me I am great I went from 148kg to 92kg having no issues whatsoever I have no more food cravings and I am leading a healthier life style as a whole so I would like to thank Dr. Adamson and the whole team for giving both of us this new opportunity to enjoy life once more so please pass our gratitude and take care all of you!!!😁🙏

Best Regards,”
S., Gastric Sleeve 07/2020

09/2021

”Hei !

Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.
Tri Pille Kirjanen on pätevä, voin suositella.
Kotka Tervisemaja on hieno sairaala, kaikki asiat toimivat rivakasti ja hyvin.
Toimenpiteeseenkin pääsee nopeasti.
Toipumiseni on ollut nopeaa ilman ongelmia.

Terv,”

K., Leuan rasvaimu 09/2021

03/2021

”Hei, leikkaus sujui hyvin enkä ole huomannut toipumisessa ongelmia.
Kaikki sujui mielestäni hyvin.”

A., Sisäisten häpyhuulten korjausleikkaus 03/2021

02/2021

”Minulla ei ole ollut särkyä, kipua on vielä liikkuessa ja turvotusta. Palvelu oli kaikinpuolin onnistunut. Toiset särkylääkkeet vain unohtuivat antaa paperikassiin mukaan. Ja ehkä kotiutuminen oli päivän liian aikaisin koska olin aika heikko vielä lähtiessäni yksin Suomeen. Saattaja mukana olisi ollut eri asia. Lääkäri kävi kaksi kertaa luonani leikkauksen jälkeen ja kertoi asiat selvästi. Tähän asti olen ollut tyytyväinen ja lähetän kuvia kunhan mustelmat/turvotus tasaantuu. Kun lopputulos näkyy paremmin.”

T., Rasvaimu ja häpykummun kiristysleikkaus 02/2021

12/2020

”Hei!

Kaikki on mennyt loistavasti! Fyysisesti vointini on ollut virkeä ja kipuja ym. komplikaatioita ei ole ollut ollenkaan. Kesän jälkeen kärsin rytmihäiriöstä, ja rytmi piti palauttaa sähköiskulla, mutta sekään ei ole vaivannut ainakaan toistaiseksi.

Syömisiäni usein merkitsen ylös puhelimessani olevaan Yazio appiin, koska olen halunnut oppia erilaisten ruokien ja ruokamäärien ravintosisällöt, enkä ole halunnut että vatsalaukku venyy. Painonpudotukseni on tällä hetkellä hyvin tarkkaan yhteensä 25 kg. Toiveenani olisi vielä, että se putoaisi 5 kg. Elämäni rohkein, ja paras päätös!”

S., Mahalaukun typistys (gastric sleeve) 12/2020

08/2019

”Hei Kristin!

1.Vointini on oikein hyvä siihen nähden, että sairastan useaa kroonista sairautta. Olen ollut säännöllisesti yhteydessä ravitsemusterapeuttiini, sillä minulla on hyvä ystävä, joka on myös ravitsemusterapeutti. Olen noudattanut hänen ohjeitaan ja määräyksiään vitamiineista ja hivenaineista koko ajan ja käynyt kontrolliverikokeissa yhteensä kolme kertaa, viimeksi kaksi viikkoa sitten. Arvot ovat koko ajan olleet erinomaisen hyvät! Toisinaan minulla on ongelmia riittävän ravitsemuksen kanssa kun suuni on rikki Bechetin taudin takia tai niska-ja selkäoireet ovat niin pahat, että ruokahalu heikkenee. Muita ongelmia ei ole ollut.
Olin kivuton jo seuraavana päivänä kotiintulostani. Sosemaisen ruuan syöminen sujui hyvin, samoin siirtyminen ns.normaaliin ruokaan. En ole kärsinyt ns.dumping-oireista tämän 1v3kk aikana ollenkaan, ehkä 2-3 yksittäistä kertaa. Nyt minulle on jo täysin itsestäänselvää, että tällainen ruokavalio on minulla lopun ikäni 😃

2. Painoin ennen tätä projektia n.102 kiloa, josta onnistuin ns.Nutrilett-kuurilla ennen leikkausta laihduttamaan kuusi kiloa. Tällä hetkellä painan 63 kiloa, joka on minulle aivan sopiva paino. Koronapandemian takia liikunta on ottanut vähän takapakkia, sillä riskiryhmäläisenä en ole voinut harrastaa uimista ja vesijumppaa. Olen erittäin tyytyväinen leikkaukseen: astmani on lievittynyt, jaksan laulaa huomattavasti paremmin (harrastan kuorolaulua), samoin liikun kevyesti ja tunnen itseni kymmenen vuotta nuoremmaksi!

3. Olen erittäin tyytyväinen minut leikanneeseen kirurgiin (lähetäthän terveiseni hänelle) sekä asiakaspalveluun kuten yhteydenpitoon sinun kanssasi.”
Ystävällisin terveisin,
P., Mahalaukun typistys (gastric sleeve) 08/2019

12/2020


”Hei,
toipuminen on edennyt tosi hyvin ja olen jaksanut jonkin verran olla liikkeellä. Yöt ovat vaikeita nukkua selällään (6. päivä post op) ja kyljellään tuntuu kiristystä, niin sekään ei tunnu hyvältä, joten uni on katkonaista. Kipulääkkeet jätin kolmantena leikkauksen jälkeisenä päivänä, mutta yöksi olen nyt parina yönä ottanut Panacodin ja puolikkaan Imovanen (2,5 mg).

Toimenpidepäivänä odotus oli pitkä ja olisin toivonut aiemmin tietoa, että leikataan vasta illalla, niin olisin säästynyt yhdeltä hotelliyöltä Helsingissä. Lisäksi jännitti kirurgin jaksaminen. Klinikalla hoitajat olivat tosi ystävällisiä ja auttavaisia ja puhuivat hyvin suomea. Leikkaavan lääkärin konsultaatio oli nopea, mutta tehokas ja antoi lisävarmuutta, vaikka olin toki perehtynyt, että kyseessä on kokenut kirurgi (tri P. Kirjanen). Päivä oli tosiaan ollut pitkä, mutta lääkäri ei vaikuttanut yhtään väsyneeltä. Oli mukavaa, että anestesiologi tuli tekemään riskiarvion huoneeseen.

Toimenpiteeseen mennessä tuntui inhottavalta riisuutua alasti ennen leikkauspöydälle pääsyä ja nukutusaine aiheutti järkyttävän polttavan kivun käteen.

Leikkauksen jälkeen olisin toivonut yöksi tehokkaampaa kivunlievitystä. En ehkä tokkurassa älynnyt kysyä. Nukuin vain pari tuntia. Seuraavana päivänä onneksi sain riittävästi kipulääkettä ja olo alkoi tuntua siedettävältä. Nukahtamislääkkeellä nukuinkin hyvin ja sain voimia pitkään kotimatkaan.

Leikkauspäivän jälkeisenä päivänä ja sitä seuraavana aamuna kasvoja vielä kohenneltiin täyteaineella, joiden sijoitteluun ja tulokseen olen todella tyytyväinen. Turvotusta on vielä paljon, mutta leikkaushaava näyttää siistiltä ja rasvaimulla tehdyt muutokset näyttävät todella hyvältä sekä vartalolla että leuassa. Poskissa näkyy vielä hamsterinpussit, mutta oletan, että turvotuksen myötä laskevat.

Tri Kirjanen kertoi, että korjasi leikkauksessa napatyrän, mutta siitä ei mielestäni ollut mainintaa leikkauskertomuksessa. Toivoisin saavani leikkauskertomuksen, jossa olisi tästä maininta.

Olen tyytyväinen siihen, että Medimatkoilta sai nopean vastauksen kysymyksiin ja asioiden järjestely sujui joustavasti ja rivakasti. Voin suositella Medimatkoja ja Kotkan yksityissairaalaa taitavasta kirurgiasta (tri Kirjanen) ja huolehtivaisesta, avuliaasta hoitohenkilökunnasta. Ruoka sairaalassa oli maittavaa. Pienenä miinuksena hoitoaineen puuttuminen suihkusta. Huoneet olivat mukavat ja lämpimät.

Lähetän kuvat parin viikon kuluttua. Kasvokuvissa erityisesti leuan seudulla näkyy todella merkittävä muutos jo nyt.

Ystävällisin terveisin”

H.V., Vatsan muotoilu + rasvaimu

10/2019

”Kiitos! Oli hyvä paino pudonnut 42kg!! Mahalaukku tähystetty muusta syystä lääkäri suomessa kehui leikkaus jälkeä!”

S.H., Mini-mahalukun ohitusleikkaus (10/2019)

12/2020

”Hei!
Leikkaus suoritettu ja olen takaisin Suomessa. Kaikki hyvin. Kiitos sinulle järjestelyistä ja kiitos koko henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta.”

M., Suonikohjuleikkaus

10/2020

”Useat raskaudet sekä sektio olivat iän mukana rasittaneet kroppaani ja päätin lopulta tehdä asialle jotain runsaan liikunnan ja pääosin terveellisen ruokavalion lisäksi. Leikkauksesta nyt hieman yli kuukausi ja koin, että olen valmis ynnäämään kokemuksiani.

Minulle tehtiin siis vatsanmuotoiluleikkaus ja rasvaimu vatsan lisäksi kylkiin sekä leuan alle sekä lisäksi korjattiin erkauma.

– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä?

Toimiston työ oli aktiivista ja nopeaa. Viesteihin vastattiin nopeasti ja soittoaika kirurgillekin järjestyi nopeasti, kun minulla oli tarkentavia lisäkysymyksiä. Korona tietysti sotki suunnitelmat mutta uusikin aika saatiin sovittua sitten.

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Todella rautainen ammattilainen. tuli olo, että olen luottavissa käsissä. Pille kävi katsomassa ja piirtämässä merkkaukset ennen leikkausta ja kävi katsomassa kaksi kertaa leikkauksen jälkeen. Uskon, että hänellä oli pitkiä päiviä ja paljon töitä mutta hän malttoi istua sängyn vierellä ja käydä tarkkaan läpi kotiuttamisohjeet. Hän oli empaattinen ja suomen kielensä oli todella hyvä.

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Erittäin siisti ja rauhallinen. Hoitohenkilö oli todella empaattista ja ystävällistä. Myös huumorintajuista! Minut yllätti, että suomen kielen osaaminen oli henkilökunnalla niin vahvaa, vaikka englantikin olisi minulle käynyt hyvin. Leikkaussalissakin koko henkilökunta oli minun kohdallani myös ainoastaan naisia, mikä oli minusta hieno asia. Anestesialääkärikin esitteli itsensä salissa suomen kielellä. Sairaalassa oli tilavat huoneet ja hiljaista.

Leikkauspäivänä saavuin aamupäivällä klinikalla ja kirjauduin sisään. Minut johdatettiin huoneeseeni, jossa vaihdoin sairaalassa käytettävät vaatteet päälleni. Sitten odoteltiin tarkempaa leikkausaikataulua. Leikkauspäivänä ei saanut syödä eikä juoda mitään ja minun kohdallani leikkaus oli vasta iltapäivästä. Jännitys piti kuitenkin nälän poissa, eikä ihmeekseni tullut mitään heikotuksia tai päänsärkyjä. Leikkaussaliin kävelin itse, kiipesin leikkauspöydälle ja sitten minut nukutettiin. Siinä vaiheessa pelotti kyllä mutta kaikki tapahtui nopeasti.

Tuntui että heräsin ihan samantien vaikka tietysti siinä vaiheessa oli jo ilta. Herätessä ei ollut kipuja ollenkaan. Oli melkein epätietoinen olo, että onkohan minua leikattu ollenkaan.

Herääminen oli myös vaikeaa, nukahtelin koko ajan uudestaan ja olin tokkurainen, vielä seuraavana päivänäkin. Olo oli kuitenkin aluksi hyvä.

Vielä leikkauspäivänä kuitenkin avustettuna sain käveltyä itse vessaan pissalle ja seuraavana päivänä pääsin suihkuun.

Aluksi liikkuminen, edes vähäinen asennonvaihto oli vaikeaa mutta kipulääkettä sain lisää pyydettäessä. Toisena yönä minulla oli kova päänsärky ja hoitajat heti tarkastivat verenpaineen yms. Pahoinvointia oli myös jonkin verran mutta sain siihenkin pahoinvoinninestolääkettä useamman kerran.

Jos jotain muuttaisin, niin ruokahalu oli kateissa leikkauksen jälkeen, jolloin olisi kaivannut ehkä vain vähän jotain helppoa syötävää. Ehkä smoothietä tai jotain keittoa. Nyt ei uponnut oikein mikään sinänsä herkullisista tarjolla olevista ruuista. Lisäksi hälytysnappi oli takanani niin, etten siihen yltänyt enkä pystynyt leikkauksen jälkeen kääntymään tai nousemaan ilman apuja. Sänkyni käännettiinkin sitten seinää vasten, että sen jälkeen ylsin nappiinkin.

Matkat sujuivat hyvin. Olen tosi iloinen, että minulla oli saattaja mukana. Paluumatka olisi ollut hankala. Kävelin niin hitaasti ja saattaja auttoi taksiin ja ylös sekä hytissä makaamaan ja ylös.

Olin aiemmin kokenut sektion, josta toivuin todella nopeasti. Kovat kivut yllättivät nyt. Ensimmäiset 2 viikkoa olivat todella kamalat. Kipulääkkeitä meni paljon ja pystyin nukkumaan vain yhdessä ainoassa asennossa. Tukiliivit tekivät kipeää ja olin isoilla mustelmilla. Liikerajoitteita oli todella paljon mutta tsemppasin ajattelemalla, miten etuoikeutettu olen, kun tällaiseen minulla oli mahdollisuus satsata ja että lopputulos tulee parantamaan elämänlaatuani huomattavasti.

Kipulääkkeet sain jätettyä vasta 3 viikon kuluttua leikkauksesta. Loput tikit kävin poistattamassa terveydenhoitajalla. Palasin töihin kahden viikon kuluttua ja vaikka työni rauhallista onkin, oli se ehkä sittenkin vielä liian varhaista, sillä pieni takapakki tuli siinä. Oikealta puolelta vatsa turposi ja siihen tuli serooma. Kävin lääkärillä ja he ultrasivat sen mutta sanoivat, että veri on siellä niin hyytynyttä, ettei sitä tällä hetkellä voi punkteerata pois. Kuulemma seurataan tilannetta ja toivotaan, että se imeytyy itsekseen pois.

Sain Stadin Plastiikkakirurgilta myös ohjeita sähköpostitse ja onnistui myös tarkastus missä myöhemmin katsottiin tilanteen kulkua. Serooma on jo hieman pienentynyt ja uskon lopunkin katoavan ajan mittaan. Tukiliivejä pidän vähän kauemmin siis vielä ja mahdollisimman kireällä.

Tällä hetkellä vatsanalue on vielä vähän arka ja turvonnut mutta tulos on jo nyt ihan mieletön. Ero on ihan valtava! Housut tippuvat jalasta tukiliivinkin kanssa ja sain kaivaa takaisin päälle kaikki M-kokoiset vaatteeni ja kaikki sellaiset paidat, joissa paidan mallin leikkaus loppuu vyötärölle.

Vatsa on solakka ja yllätyksekseni rintani näyttävät myös paljon isommilta nyt vaikka niille ei tehty mitään, kun vatsa on pienentynyt niin paljon.

Fysioterapeutilla kävin vielä nyt ja sain ensimmäisen kuukauden treeniohjelman, kun herätellään vatsalihakset takaisin käyttöön.

Olen todella onnellinen ja iloinen, että menin korjaamaan nämä asiat. Erkaumankorjaus vaikuttaa ihan valtavasti harrastamiini lajeihin eikä selkä enää kipeydy samalla tavalla, kun löytyy tukea selälle vatsan puolelta. Ja nyt voin laittaa päälle ihan mitä haluan, minun ei tarvitse miettiä mitä mun tulee peittää. Enää ei mitään. Suosittelen kyllä kaikille asian kanssa painiville lämpimästi! Satsaus omaan itseesi, joka tekee ihmeitä.”

Kiitos vielä kaikesta. Laitan vielä kuvia sitten kun olen kokonaan parantunut.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Ystävällisin terveisin,

H. Vatsan muotoilu + rasvaimu

09/2020


Hei,
Toipuminen on sujunut mainiosti, voin hyvin eikä ole ollut varsinaisesti kipuja. Lähetän mielelläni kuvia kun olen paraantunut, pientä turvotusta vielä on.
Olen todella tyytyväinen leikkaustulokseen ja koko palveluun mitä sain.
Kliniikka oli upea ja henkilökunta aivan ihana ja avulias.
Kirurgilta sain kaiken tarvitsemani tiedon, kävimme ennen operaatiota kaiken läpi ja jälkeenpäin sain hyvää tieto mitenkä kaikki oli sujunut ja mitenkä pitää toimia kotona.
Käytän mielelläni palveluitanne uudelleen jos harkitsen uutta toimenpidettä.
Ystävällisin terveisin,

I., Vatsan muotoiluleikkaus ja rasvaimu

08/2020

Toimenpide meni hyvin. Kipuja on,mutta se kuuluu asiaan. Olin vähän paniikissa illalla herättyäni nukutuksesta ja mieheni sai luvan tulla minun luo, olen todella kiitollinen siitä. Kiitos osaavalle lääkärille ja ystävällisille hoitajille.

J., Sterilisaation purkuleikkaus

06/2020
 
Hei!
Toipuminen menee ihan hyvin. Ei ole juurikaan kipuja, mutta turvotusta ja vaikeutta oikaista itseä pystyasentoon on.
 
Mielestäni leikkaukseen liittyvät järjestelyt medimatkoilla menivät sujuvasti. Leikkausaikana klinikalla sain hyvää hoitoa. Tri Pille Kirjanen oli mukava ja asiantunteva, mutta leikkauspäivänä varsin kiireinen, joten konsultaatio oli hyvin lyhyt. Tuli kuitenkin vaikutelma, että lopputulos on hyvä (vielähän sitä ei täysin näe, mutta luulisin näin).
Klinikka oli viihtyisä ja hoitajat hyviä. Sain oman huoneen, mikä oli mukavaa levon kannalta.
Leikkauksen jälkeen, paluumatkalla ja pari päivää kotona olin hyvin pahoinvointinen, mutta se on nyt helpottanut. Johtui kai vahvoista lääkkeistä eikä pahoinvointilääkitys auttanut.

L.,  Vatsan muotoiluleikkaus

06/2020


Kommunikointi on alusta saakka toiminut hyvin. Kirurgi otti vastaan omia toiveitani leikkauksen suhteen ja laivaliput tulivat sähköpostiin sovitusti.
Saapuminen oli ensimmäisenä päivänä Korona rajojen aukeamisen jälkeen, kummallakin puolella satamassa oli paljon median edustajia.
Ihmiset pitivät turvaväliä ja laivassa oli käsien desinfiointi pisteitä. Muuten matkalla ei ollut mitään ylimääräisiä tarkastuksia. Näin kyllä Viron puolella laivan henkilökunnan mittaavan laivaan tulijoiden kuumeen.
Jouduin käymään erittäin epämiellyttävässä Korona testissä edellisenä päivänä ennen leikkaukseen tuloa. Medimatkojen Kristen oli yllätyksekseni paikalla ja kertoi mitä testissä tapahtuu.
Sairaalaan tullessani kaikki tapahtui hyvin vauhdikkaasti. Leikkauksen jälkeen oli kovat kivut ja heräilin yöllä kipuun kivunlievityksestä huolimatta. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja kutsunappi toimi hyvin.
En ole vielä varma olenko valmis lähtemään pitkälle kotimatkalle huomenna. Laukkuani en voinut kantaa, joten se luvattiin postittaa kotiini.

J., Vatsan muotoiluleikkaus

04/2020


Hei kaikki medimatkoilla,
Haluamme J. kanssa kiittää teitä hyvästä työstä ja kertoa että olemme onnellisesti raskaana viikolla 11+2 tällä hetkellä. Kahdesti on jo ultrattu, että vauva on kohdussa ja kaikki hyvin. 8.6. on seuraava ultra. Toivomme kaiken menevän hyvin loppuun asti, mutta tässä kohtaa iso kiitos teille, ilman ammattitaitoanne emme olisi tässä tilassa.
Siispä suuret kiitokset kaikille teille, erityisesti tohtori Doballe ja Kristinille!!
Terveisin

M., Sterilisaation purkuleikkaus

02/2020


Miten olet toipunut toimenpidesta?

Erittäin hyvin.
Miten koko toimenpide meni ja voisimmeko tehdä jotain vielä paremmiin?

Meni tosi hyvin!
Pyydämme ystävällisesti antamaan palauteetta:

Medimatkat OY toimiston työstä? Ok

leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Erinomainen kirurgi! Todella ystävällinen.
kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Todella siisti ja moderni sairaala. Ystävällinen palvelu ja kaikki sujui hyvin. Olen todella tyytyväinen.


S., Rintojen kohotus

01/2020

Hei,
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne. Olen toipunut hyvin, ja pystyn jo hyvin puuhailemaan kotona pieniä askareita. Koko toimenpide meni hyvin, toimiston palvelu oli sujuvaa, sain nopeasti vastauksia kysymyksiini ja paikan päällä palvelu ylitti odotukset, ja kun olimme itse reilusti ajoissa, pääsimme sovittua aiemmin vastaanotolle, jossa Doban asiantuntevuus häivytti viimeisetkin huolet asiasta. Doban olisin mieluusti tavannut vielä kun olin kunnolla herännyt leikkauksesta ja huoneessani, mutta muistan kyllä hänen käyneen heräämössä kertomassa kaiken sujuneen hyvin ja sain heti kaikki tiedot myös kirjallisena. Koko muu henkilökunta oli ihanaa ja hoisivat minua todella hyvin.
Parannusehdotuksena minulla olisi palveluun lisäys puolison yöpymisen osalta, jota selkeästi myös pienellä lisähinnalla markkinoitaisiin, toki varauksella, että jos sairaala täysi niin palvelua ei voida toteuttaa.
Mutta olemme kiitollisia ja tyytyväisiä kaikin puolin palveluunne kaikilta osin, kiitos erityisesti vielä sinulle Kristin lämpimästä vastaanotosta. ♥️
Terveisin

M, Sterilisaation purkuleikkaus

11/2019

Hei,
Anteeksi viipynyt vastaus.
Olen toipunut todella hyvin ja kiloja on tippunut -7,6kg.

Toimenpide meni mielestäni hyvin. Haluaisin kuitenkin epikriisin toimenpiteestä, mikäli mahdollista.

Kaikki hoitajat oli todella mukavia ja lääkäri/kirurgi myös.

Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen ja ihmiset klinikalla olivat ammattitaitoisia. Se oli hyvin tärkeä asia.

Kiittäen,

E., Mahalaukun pallo

08/2019

Hei

Toimiston työ:

Hienoa kun vastaukset tulevat nopeasti. Kysymyksiin vastataan ja neuvotaan. Kiitos kunnollisesta suomen kielestä. Omalla kohdalla sattui vain paljon muutoksia etten muistanut vanhoja meilejä, joissa oli täytettäviä papereita. Työssäni on aina kiire ja päivät pitkiä. Öisin ei saa nukuttua kun jalat särkee, eli todella väsynyt.

Näin ollen jos tulisin uudestaan, toivoisin, että kaikki paperit liitettäisiin viimeiseen viestiin laskun lisäksi.

Leikkaava lääkäri:

Hän oli ystävällinen ja ilmaisi asiat niin että ne tuli ymmärretyksi. Todella mukavaa, että hän puhui hyvää

suomea. Kiitos. Jäin vain kaipaamaan pientä loppu keskustelua leikkauksen jälkeen. esim. vaikka uteliaisuuttani

olisin kysynyt miltä tilanne näytti toimenpiteessä. Kun kotona asiaa pidettiin vain kosmeettisena vaivana.

Vaikka jalat särki koko ajan.. Sairaslomatodistusta suomalaiseen tyyliin olisi ollut kiva saada.

Meillä lääkäri oli ihmeissään enkö saanut todistusta.

Klinikka:

Se oli siisti, tilava ja asiallinen. Alakerrasta voisi ottaa meillekin Suomeen mallia.

Kiitos KAIKILLE mukavasta palvelusta . Alakerran neuvonnan nuoresta naisesta lähtien.

Voin hyvillä mielin suositella kenelle tahansa.

Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille.

ystävällisin terveisin

M., Suonikohjuleikkaus

06/2019


Hei,

Toipuminen on sujunut hyvin, tikit otettu pois, haavat siistit. Turvotus laskee vähitellen ja mustelmat vähenemässä. Kotkan sairaala oli uusi ja oikein siisti, leikkaussali viimesen päälle. Lääkäri kävi katsomassa ennen ja jälkeen leikkauksen ja antoi mukaan kirjallisen leikkauskertomuksen ja jälkihoito-ohjeet . Lääkäri ja muu henkilökunta olivat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Laivalla oli kiva kun sai palata comfort luokassa. Matka ja toimenpide sujui suunnitellusti. Ainut pieni miinus oli se kun lääkärin alkuarvion jälkeen toimenpiteen hinta nousi vähän siitä mitä aivan alussa sanottiin, koska toimenpide olikin vähän isompi. Maksoin leikkauksen etukäteen, eikä Tallinnassa enään pitänyt maksaa mitään, se oli hyvä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja voin suositella paikkaa muillekkin. Vaikka toipuminen onkin vielä kesken. MediMatkat vastasi nopeasti s-posteihin, siitä kiitos.

Terveisin, *, Silmäluomien leikkaus

05/2019

Olin suonikohjuleikkauksessa 18.4. ja olen toipunut hyvin.

Tässä hieman palautetta teille:

Ennen leikkausta oli hyvä, että sekä hoitaja, nukutuslääkäri ja leikkaava lääkäri kävivät tapaamassa ja keskustelivat leikkauksesta.
Toimitilat/huone olivat siistejä ja kaikki toimi hyvin
Kaikki toimenpiteet suoritettiin ripeästi ja turhia odotusaikoja ei ollut
Leikkauksen jälkeen olisin toivonut lääkärin tai vastaavan sairaanhoitajan käyntiä, jossa olisi keskusteltu leikkauksesta ja jälkihoidosta.


J., suonikohjuleikkaus

04/2019

Medimatkat Oy toimiston työ on ollut hyvää, olen tyytyväinen.
P. Kirjanen vaikuttaa tehneen hyvää työtä, rasvaa lähti paljon ja oikeista paikoista.
Klinikka oli siisti ja uskottava.
Ystävällisin terveisin

L., vatsan rasvaimu

02/2019

Hei
Olen toipunut tosi hyvin,ei ole tullut mitään ongelmia.
Medimatka Oy kanssa kaikki yhteistyö sujui hienosti,kaikki oheistettiin hyvin.
Leikkaava lääkäri P.Kirjanen oli todella mukava,ja leikkaustulos oli mitä mahtavin,todella hyvä.
Kliniikan henkilökunta oli aivan ihana ja palvelu toimi hyvin ja itse sairaala on tosi siisti ja uusi.
Olen jo muutamalle ystävälle suositellut teitä.
Olen niin kiitollinen uudesta kropasta.

T.S., vatsan muotoilu ja rasvansiirto rintoihin

11/2018
 

Hei! Olin strelisaation purku leikkauksessa 28.09.2018 ja minut leikkasi Tri Doba, joka pyysi ilmoittamaan hänelle miten leikkaus on onnistunut. Leikkaus onnistui todella hyvin! En olisi uskonut ja niinkuin leikkaava lääkäri sanoikin että voi mennä kauan ennenkun tuloksia tulee, tein 6.11.2018 positiivisen raskaus testin ja olen siis jo nyt raskaana! Olemme todella kiitollisia ja onnellisia että leikkaus todella onnistui ja näin nopeasti! Kiitos! ❤️

Yt. R. sterilisaation purkuleikkaus 
11/2018

Hei,

olen toipunut todella hyvin. En ole kokenut lainkaan pahoinvointia ja olen pärjännyt hyvin kipujeni kanssa.
Fertilitasin sairaala on hyvin viehättävä, henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja minulla oli koko matkan turvallinen olo. Rein Adamson vieraili luonani muutaman kerran ja sain hänestä myös hyvin positiivisen kuvan.
Mahalaukun plikaation potilas J. (10/2018) – leikkaava lääkäri tri R. Adamson
08/2018
 
Hei!  Medimatkat OY toimiston kanssa on asiat sujunut toivotulla tavalla,ja kysymyksiini on vastattu.
Leikkaava lääkäri tri A.Doba on mukava ihminen ja teki hyvää työtä,myös jatkotoimenpiteisiin liittyen. Kiitos hänelle tästä.
Fertilitas sairaalassa henkilökunnan kanssa hieman kommunikointi vaikeuksia,mutta tulin ymmärretyksi. Nuori tumma nainen (en muista nimeä) kuka oli hoitajani leikkauksen jälkeisen yön,oli todella
mukava ja hän piti minut ajan tasalla. Kaikinpuolin olen tyytyväinen että käytin Medimatkat Oy palvelua.
 
T; K. (Sterilisaation purkuleikkaus, tri A. Doba)