Keikkalääkärit

Keikkalääkärit terveyskeskukseen tai sairaalan päivystykseen

Monipuolisia työtehtäviä

Medimatkat työllistävät keikkalääkäreitä monipuolisiin työtehtäviin terveyskeskuksiin ja sairaaloiden päivystysosastoille.

Jo yli 120 lääkäriä viihtyy Medimatkojen palveluksessa vuonna 2022. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kun haet keikkalääkäriksi Medimatkoille, saat työtarjouksen 48 h aikana.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Yhteistyökumppanimme

Medimatkojen kokeneet yleis- ja erikoislääkärit työskentelevät keikkalääkäreinä julkisen sektorin sairaaloissa ja terveyskeskuksissa.

Työllistämme keikkalääkärit muun muassa seuraavilla alueilla:

KYMSOTE

Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima ja päivätyö kaikissa Etelä-Kymenlaakson terveyskeskuksissa.

HUS

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Raaseporin päivystyksen lääkärityövoima.

EKSOTE

Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima sekä päivätyö päivystys- ja akuutti-geriatrisella osastolla.

Haluaisitko työskennellä
keikkalääkärinä?

Työllistämme vuonna 2022 jo 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että viihdyt meillä ja työ keikkalääkärinä palkitsee.

Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Millaista työtä keikkalääkäri tekee?

Keikkalääkärin työ on tavallista lääkärin työtä. Keikkalääkärin työpaikat sijoittuvat yleensä alueille, joille lääkärin saaminen päivätyöhön tai päivystykseen voi olla haastavampaa. Lääkäripulaa on viime vuosina ollut erityisesti terveyskeskuksissa ja joillakin aloilla myös alue- tai keskussairaaloissa.

Usein kuvitellaan, että keikkalääkäri työskentelee vain lyhytkestoisia pätkiä osa-aikaisesti. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa Medimatkoilla, sillä pidemmän aikaisetkin sopimukset ovat meillä tyypillisiä.

Työvuorot suunnitellaan ja työtahti rytmitetään osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Medimatkoilla pidemmän aikaiset työsopimukset ovat tyypillisiä myös keikkalääkärillä. Työvuorot suunnitellaan ja työtahti rytmitetään osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Medimatkojen keikkalääkärinä teet työsopimuksen kanssamme ja työskentelet yhteistyö­kumppaneidemme toimipisteissä valintasi mukaan.

Työpaikan sijainti, keikkalääkärin toimenkuva, palkkaus ja työaika määritetään työsopimuksessasi henkilökohtaisesti. Usein keikkalääkärin työ painottuu päivitystehtäviin.

Jotta sinulla on keikkalääkärinä mahdollisimman mukavaa työskennellä, panostamme paljon siihen, että arki sujuu. Medimatkojen monipuoliset edut tukevat keikkalääkärin työssä jaksamista.

Keikkalääkärinä teet töitä sinulle sopivassa rytmissä. Joustavan työvuorosuunnittelun ansiosta keikkalääkärin on helppo halutessaan ottaa lisää vuoroja tai vaikka sopia pidemmästä vapaasta.

Kuulostaako hyvältä? Tutustu etuihimme ja hae heti!

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.