Edut

Toiveissa mukavampi arki? Me tarjoamme sen tueksi kattavat edut

Kasvumme perustuu 100-prosenttisesti siihen, että lääkärit nauttivat työskentelystä meillä

Työrytmin soveltaminen, erinomaiset edut ja sujuvan arjen takaaminen varmistavat, että viihdyt meillä. Lue alta lisää monipuolisista eduistamme, jotka tukevat sinua työssä jaksamisessa ja kehittymisessä.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Tämän takia lääkärit haluavat työskennellä Medimatkoilla

Alan palkkatasoon verrattuna tienaat meillä keskivertoa paremmin.

Työvuorot suunnitellaan toiveidesi mukaan, ja saat tietää vuorosi noin 2 kuukautta etukäteen. Halutessasi voit varata ekstravuoroja helposti suoraan työvuorojärjestelmästämme.

Järjestämme noin kerran kuussa koulutuksia, joihin kaikki Medimatkalaiset voivat osallistua maksutta.

Joustavan työvuorosuunnittelun ansiosta voit halutessasi pitää lomaviikon vaikka joka kuukausi, suunnitella talveksi pidemmän vapaan auringon alle, tai nauttia pitkästä kesälomasta.

Meillä on valmiiksi sisustettuja, viihtyisiä 2 hengen asuntoja sairaaloiden välittömässä läheisyydessä. Sinulle ei tule asunnosta mitään kuluja – vuokra, netti, sähkö- ja vesimaksu hoidetaan puolestasi.

Jos työskentelet meillä pitkäaikaisella sopimuksella, ja haluat asettua kaupunkiin pysyvästi, autamme sinua löytämään sopivan kodin. Tällöin asumiseen liittyvistä eduista sovitaan tapauskohtaisesti.

Kaikki työpaikkamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Medimatkoilla työskennellään tiiminä. Halu oppia ja kehittyä lääkärinä yhdistää kaikkia Medimatkalaisia.

Kun samassa kaupungissa on useita Medimatkojen lääkäreitä ja hoitajia, saat helposti seuraa myös vapaa-ajalle. Pyydä uudet kollegasi vaikka tenniskentälle tai rennolle lounaalle!

Huolehdimme siitä, että samassa työvuorossa työskentelee aina myös senioriosaajia. Näin apu on lähellä. Panostamme perehdytykseen ja seniorituen järjestämiseen arjessa jatkuvasti.

Jos sinulla on tarve oppia kieltä, voit osallistua maksuttomiin Teams-koulutuksiin. Järjestämme Medimatkalaisten tarpeisiin räätälöityjä kielikoulutuksia, mikä tukee työssä kehittymistä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset mukaan vaikuttamaan arkeesi lääkärinä. Tavoitteenamme on työllistää 400 uutta lääkäriä vuoteen 2025 mennessä.

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus

Medimatkoilla voit työllistyä päivystyöhön, keikkalääkäriksi tai terveyskeskuksiin. Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.

Uratarinat

”Lääkäriksi valmistumisen jälkeen mietin tosi paljon mitä haluan elämältä. Kaipasin vaihtelua ja monipuolista kokemusta alalta. Medimatkojen kautta olen päässyt työskentelemään erilaisissa työyhteisöissä. Palkka on erinomainen, saan apua, kun tarvitsen, opin joka päivä uutta ja työtahti sopii elämäntilanteeseeni.”

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan. Tällöin teet sinulle sopivan määrän töitä ja pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija.

Kumppanimme

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat HUS – Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä eli KYMSOTE ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri EKSOTE.

Hae lääkäriksi Medimatkoille

 

Ura Medimatkoilla

Millaista on työskennellä lääkärinä Medimatkoilla?

Katso video