Medimatkat

Yhteistyö­kumppanimme

Monipuolisia työtehtäviä

Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa. 

Yhteistyökumppaneitamme ovat HUS, KYMSOTE ja EKSOTE.

Yhteistyö­kumppanimme

HUS - Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

HUS eli Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri muodostuu viidestä sairaanhoitoalueesta: HYKS, Hyvinkää, Lohja, Porvoo ja Länsi-Uusimaa. HUS on Suomen suurin terveydenhuollon toimija.

Pääkaupunkiseudulle sijoittuvat Medimatkojen työpaikat ovat sairaalan akuuttihoidon lisäksi vastaanotto- ja päivystystyötä alueen terveyskeskuksissa. Vastaamme myös Raaseporin päivystyksen lääkärityövoimasta.

KYMSOTE

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä eli KYMSOTEn jäsenkuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

KYMSOTEn alueella Medimatkalaisia työskentelee Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä sekä päivätyössä kaikissa Etelä-Kymenlaakson terveyskeskuksissa.

EKSOTE

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri EKSOTE tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Etelä-Karjalan yhdeksän kunnan alueella. Eksoten jäsenkuntia ovat Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Imatra, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari.

EKSOTEn alueella Medimatkalaisia työskentelee pääasiassa Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystystyössä sekä päivätyössä päivystys- ja akuutti-geriatrisella osastolla.

Työnantajalupauksemme

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Katso uratarinat

Tällaista on arki Medimatkoilla

Katso video

Seniorituki ja perehdytys

Kokenut lääkäri aina samassa vuorossa

Seniorituen ansiosta kehityt nopeasti etkä jää vaikeiden asioiden kanssa yksin. Aloittaessasi työskentelyn Medimatkoilla, luomme sinulle yhdessä henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman.

Edut

Tuemme sinua työssä jaksamisessa

Sopiva työtahti, hyvä palkka, riittävät resurssit ja innostava ilmapiiri – siinä muutamia keskeisiä syitä, miksi lääkärit haluat työskennellä Medimatkoilla.

Koulutukset

Säännölliset koulutukset

Jatkuva kouluttautuminen lääkärin työssä on keskeistä, ja siksi järjestämme kerran kuussa kaikille Medimatkalaisille avoimia koulutuksia. Myös osaamisesi mukaan rytmitetty työtahti tukee oppimista.

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.