Terveyskeskuslääkäri avoimet työpaikat

Terveyskeskus­lääkärin työpaikat Medimatkoilla

Vastaanottotyötä etänä tai paikan päällä joustavasti toiveidesi mukaan

Oletko kiinnostunut terveyskeskuslääkärin avoimista työpaikoista? Ovatko etsinnässä terveyskeskuslääkärin työpaikat, jossa voit luottaa siihen, että senioritukea on aina saatavilla?

Jos yhteistyö kiinnostaa, kannattaa tutustua terveyskeskuslääkärin avoimiin työpaikkoihin Medimatkoilla ja ottaa yhteyttä. 

Medimatkalaiset työskentelevät terveyskeskuslääkäreinä muun muassa pääkaupunkiseudun ja Kymsoten alueilla.

Työllistämme vuonna 2022 jo 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Terveyskeskuslääkäri työpaikat

Terveyskeskuslääkärin työpaikat Medimatkoilla sijoittuvat Etelä-Suomen alueelle. Medimatkalaiset työskentelevät terveyskeskuslääkärin työpaikoissa sekä perinteisessä vastaanottotyössä, että kiirevastaanotolla.

Kun tulet töihin Medimatkoille, työtahti rytmitetään osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Joustavan työvuorosuunnittelumme ansiosta samassa vuorossa työskentelee aina myös muita Medimatkalaisia, joten kokeneen kollegan tuki on helposti saatavilla. 

Kuulostaako hyvältä?

Millaista on terveyskeskuslääkärin työ?

Terveyskeskuslääkärin työ on ammatillisesti hyvin monipuolista ja palkitsevaa.

Terveyskeskuslääkäri on yleensä potilaan ensimmäinen lääkärikontakti riippumatta tämän iästä, sukupuolesta ja terveysongelmasta.

Terveyskeskuslääkärin työpaikat vaativatkin lääkäriltä monipuolista kliinistä osaamista ja kykyä toimia mitä erilaisimpien potilaiden kanssa.

Medimatkojen terveyskeskuslääkärinä saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Katso uratarinat

Tällaista on arki Medimatkoilla

Katso video

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt ja arki sujuu. Ja sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.