Koulutukset

Tiimin yhteisiä koulutuksia vähintään kerran kuussa

Varsinkin nuorelle lääkärille lääketieteellisen tietotaidon kerryttäminen on tärkeää, mutta lääkärin työssä oppiminen on jatkuvaa.

Järjestämme maksuttomia, kaikille Medimatkalaisille avoimia koulutuksia säännöllisesti.

Koulutukset pidetään Teamsilla ja kouluttajina ovat oman erikoisalansa kokeneet Medimatkalaiset. Koulutustunneilla pääset kysymään kliinisestä työstä innostavassa ilmapiirissä. Osa koulutuksistamme kuuluu työaikaan.  

Jos olet vastavalmistunut lääkäri tai kaipaat uusia haasteita, hae meille töihin. Saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan.

Tulevat koulutukset

Menneet koulutukset

Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa

Suomessa liian moni lääkäri joutuu tekemään töitä aivan liian kovalla tahdilla. Yhteen asiakkaaseen varataan liian vähän aikaa, ja uusi asiakas tulee sisään heti, kun edellinen on lähtenyt ulos. Tällöin lääkäriä ajatellaan itsestäänselvyytenä, eikä työn luonnetta pidetä haastavana asiantuntijatyönä, jossa on valtava vastuu.

Siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan. Tällöin teet sinulle sopivan määrän töitä ja pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija.

Katso uratarinat

Tällaista on arki Medimatkoilla

Katso video

Seniorituki ja perehdytys

Hyvän seniorituen ansiosta työskentely Medimatkoilla on palkitsevaa

Joustavan ja ennakoivan työvuorosuunnittelumme avulla varmistamme, että jokaisessa vuorossa työskentelee aina myös kokeneita Medimatkojen lääkäreitä. Lisäksi panostamme perehdytykseen.

Edut

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat erinomaiset edut

Kasvumme perustuu 100-prosenttisesti siihen, että lääkärit nauttivat työskentelystä meillä: työrytmin soveltaminen, erinomaiset edut ja sujuvan arjen takaaminen varmistavat, että viihdyt meillä.

Yhteistyö­kumppanimme

KYMSOTE

Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima ja päivätyö kaikissa Etelä-Kymenlaakson terveyskeskuksissa.

HUS

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Raaseporin päivystyksen lääkärityövoima.

EKSOTE

Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima sekä päivätyö päivystys- ja akuutti-geriatrisella osastolla.

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.