Työnantajalupauksemme

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Toimialamme nopeinta kasvua

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että viihdyt meillä ja työ lääkärinä palkitsee. Ja sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa

Suomessa liian moni lääkäri joutuu tekemään töitä aivan liian kovalla tahdilla. Yhteen asiakkaaseen varataan liian vähän aikaa, ja uusi asiakas tulee sisään heti, kun edellinen on lähtenyt ulos. Tällöin lääkäriä ajatellaan itsestäänselvyytenä, eikä työn luonnetta pidetä haastavana asiantuntijatyönä, jossa on valtava vastuu.

Siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan. Tällöin teet sinulle sopivan määrän töitä ja pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija.

Kuulostaako hyvältä?

Panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Perusasiat normaalia paremmin

Lääkäreille tärkeät perusasiat ovat meillä pikkuisen paremmin. Tarjoamme alan keskiarvoja paremman palkan ja viihtyisän majoituksen läheltä työpaikkaasi. Töiden ohella sinulle jää aikaa myös osaamisesi kehittämiseen, mikä on jokaiselle lääkärille työn tekemisen edellytys.

Työsopimuksen yksityiskohdat kuten sijainti, kesto ja työmäärä suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi.

Sopiva työtahti

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat työn tekemiseen riittävät resurssit. Työtahti sovitetaan osaamiseesi ja työvuorot joustavat arkesi mukaan.

Voit tehdä töitä toiveidesi mukaan vaikka 200h/kk tai 120h/kk.

Auttava ilmapiiri

Medimatkoilla työskenneltäessä seniorituki on aina saatavilla, mikä nopeuttaa oppimista ja vähentää työn aiheuttamaa painetta. Meillä on myös aikaa keskustella kanssasi ongelmista ja murheista.

Hyvät työolosuhteet ja säännölliset koulutukset luovat edellytykset sille, että voit lääkärinä tehdä parhaasi.

Arvostuksen tunne & työn ilo

Medimatkoilla työskennellessäsi olet arvostettu ammattilainen, jolle on varattu riittävät resurssit työntekoon hyvin. Nopeasti kasvavassa yrityksessämme sinun mielipiteilläsi on merkitystä ja ne saavat aikaan muutosta, sillä kasvumme perustuu 100 % siihen, että sinulla on hyvä olla meillä töissä.

Kaiken keskiössä on motivoitunut työntekijä, jonka eteen teemme kaikkemme.

Kun työyhteisö koostuu motivoituneista ja innostuneista työntekijöistä, koet päivittäin työn iloa ja luot väistämättä innostavaa ilmapiiriä itsekin.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Uratarinat

Millaista on työskennellä lääkärinä Medimatkoilla?

Katso video