Etälääkäriksi Medimatkoille

Lääkärin etätyö

Lääkärin etätyötä innostavassa ilmapiirissä

Haluaisitko kokeilla jotain uutta ja saada lisää joustavuutta arkeesi? Tutustu etälääkärin työtehtäviin Medimatkoilla. Kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan.

Vaikka etälääkärin työ on itsenäistä, Medimatkalaisena voit luottaa siihen, että kokeneen kollegan tuki on aina saatavilla. Koko tiimin yhteiset koulutukset vahvistavat monipuolisen kliinisen osaamisen kehittymistä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset kokeilemaan lääkärin etätyötä innostavassa ilmapiirissä.

Millaista on etälääkärin työ Medimatkoilla?

Medimatkojen etälääkärit työskentelevät pääasiassa terveyskeskusten etävastaanotolla. Lääkärin etätyön parhaita puolia on ehdottomasti se, että työ joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Medimatkoilla voit työskennellä lääkärin etätyössä mistä päin Suomea tahansa. Halutessasi voit työllistyä lääkärin etätyön ohessa myös esimerkiksi keikkalääkäriksi.

Kun haluat lisää joustavuutta arkeesi, kannattaa kokeilla lääkärin etätyötä.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt, arkesi sujuu ja työ lääkärinä palkitsee. Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.