Avoimet lääkärin työpaikat

Sopiva työtahti - Hyvä palkka - Riittävät resurssit - Innostava ilmapiiri

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa

Ovatko stressi ja epävarmuus jatkuvasti läsnä arjessasi? Tökkiikö työpaikan ilmapiiri tai onko työtaakkasi liian suuri? Haluaisitko lääkäriksi työpaikkaan, jossa voit luottaa siihen, että senioritukea on aina saatavilla?

Jos kaipaat uusia haasteita tai haluat kokeilla vaikka etätyötä, tutustu Medimatkojen avoimiin lääkärin työpaikkoihin. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa. Viihdyt meillä, jos arvostat innostavaa ilmapiiriä ja haluat, että työnantajasi tukee sinua kehittymään lääkärinä.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Avoimet lääkärin työpaikat

Lääkärin työpaikat Medimatkoilla sisältävät päivystystyötä Etelä-Suomen keskussairaaloissa, vastaanottotyötä pääkaupunkiseudun ja Kaakkois-Suomen terveyskeskuksissa sekä etätyötä. Joustavan työvuorosuunnittelumme ansiosta voit halutessasi keskittyä vaikka pelkkään keikkatyöhön.

Työsopimuksen yksityiskohdat kuten sijainti, kesto ja työmäärä suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi. Teemme kovasti töitä sen eteen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä ja siksi pitkäaikaiset työsopimukset ovat tyypillisiä. Tutustu tällä hetkellä avoimiin lääkärin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus tällä sivulla.

Panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan, joten etsimme juuri sinulle sopivat lääkärin työpaikat.

Joustavan työvuoro­suunnittelumme ansiosta voit halutessasi keskittyä vaikka pelkkään keikkatyöhön tai lääkärin etätyöhön.

Tervetuloa Medimatkojen tiimiin

Päivystyslääkäri

Sijainti: Sairaala Nova - Jyväskylä

Etsimme lääkäreitä Jyväskylään upouuteen Sairaala Novan yöpäivystykseen syksystä alkaen! – ja parasta kaikessa? Palkkaus on erittäin hyvä!

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Porvoo, Uusimaa

Tarjoamme lääkärille syyskuun 2023 alusta alkaen kokoaikaista työtä Porvoon terveysasemalla.

Lääkäreille tarjolla terveyskeskustasoista etätyötä

Sijainti: Etätyö

Hae meille etätöihin!

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Mäntsälä

Nyt haemme terveyskeskuslääkäreitä Mäntsälän terveysasemalle.

Päivystyslääkäri

Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haemme lääkäreitä päivystysosastolle (K4) Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Kotka, Etelä-Kymenlaakso

Tarjoamme LK5 kandille, terveyskeskuslääkärille tai erikoistuvalle lääkärille vakanssia Kotkan seudun terveyskeskuksissa.

Lääketieteen kandidaatit

Sijainti: Kotka, Etelä-Karjala, Kymsoten alue

Tarjoamme LK5 kandeille töitä Kotkan keskussairaalassa YLE, AKU2 ja AKU3 linjoilla, Etelä-Karjalan keskussairaalassa F1 osastolla ja Kymsoten alueen terveyskeskuksissa.

Lääkärin etätyö

Sijainti: Etätyö

Kokeneille lääkäreille tarjolla terveyskeskustasoista etätyötä

Lääkäri työpaikat

Täytä avoin hakemus

Jätä hakemus täyttämällä oheinen lomake. Saat meiltä työtarjouksen 48 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen sovitaan Teams-tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja käymme läpi toiveitasi. Ennen päätöksentekoa pääset jututtamaan myös Medimatkojen senioriosaajia.

 

Uratarinat

”Lääkäriksi valmistumisen jälkeen mietin tosi paljon mitä haluan elämältä. Kaipasin vaihtelua ja monipuolista kokemusta alalta. Medimatkojen kautta olen päässyt työskentelemään erilaisissa työyhteisöissä. Palkka on erinomainen, saan apua, kun tarvitsen, opin joka päivä uutta ja työtahti sopii elämäntilanteeseeni.”

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistimme vuoden 2022 alussa jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt, arkesi sujuu ja työ lääkärinä palkitsee. Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Uratarinat

Millaista on työskennellä lääkärinä Medimatkoilla?

Katso video

Yhteistyö­kumppanimme

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija, jonka vastuulla on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi sairaalaan on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

KYMSOTE

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä eli KYMSOTE aloitti toimintansa 1.1.2019. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

EKSOTE

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri EKSOTE tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Etelä-Karjalan yhdeksän kunnan alueella. EKSOTEn jäsenkuntia ovat Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Imatra, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari.

Tarjoamme kattavat koulutukset

Medimatkalaisena kouluttaudut säännöllisesti oman alansa erikoisosaajien opissa. Järjestämme maksuttomia, kaikille avoimia koulutuksia vähintään kerran kuukaudessa.

Seniorituki ja perehdytys

Lääkärin työpaikoissa seniorituki ja kattava perehdytys ovat äärimmäisen tärkeitä. Siksi haluamme panostaa näihin. Kun aloitat työt Medimatkalaisena, luomme sinulle henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman ja pääset tutustumaan tulevaan työpaikkaasi jo ennen ensimmäistä työpäivääsi.