Uratarinat

Millaista on olla töissä Medimatkoilla?

Sen vain tuntee kun kaikki toimii

Kiinnostaako työ Medimatkoilla? Tältä sivulta löydät kokemuksia, millaista on olla Medimatkoilla töissä.

Yrityksemme nopea kasvu perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt, arkesi sujuu ja työ lääkärinä palkitsee. Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Katso video

Ura Medimatkoilla

”Lääkäriksi valmistumisen jälkeen mietin tosi paljon mitä haluan elämältä. Kaipasin vaihtelua ja monipuolista kokemusta alalta. Medimatkojen kautta olen päässyt työskentelemään erilaisissa työyhteisöissä. Palkka on erinomainen, saan apua, kun tarvitsen, opin joka päivä uutta ja työtahti sopii elämäntilanteeseeni.”

Lue kandin uratarina

Katso video

Kandin uratarina

”Medimatkoilla seniorituki toimii ja työnkuvan sekä työvuorojen sopiminen on joustavaa”

Lääketieteen opiskelija Mikael on työskennellyt Medimatkoilla eri toimipisteissä ympäri Suomea. Työ Medimatkoilla on mahdollistanut päivystystyökokemuksen kerryttämisen jo uran alkuvaiheessa. 

Parasta omassa työssä on ollut mahdollisuus kerryttää kliinisiä taitoja kokeneiden kollegoiden rinnalla. Mikael suosittelee Medimatkoja erityisesti 6. vuosikurssin kandidaateille, jotka haluavat tehdä harjoittelujaksot mielenkiintoisissa työpisteissä. 

Lääkäreiden kokemuksia etätyöstä

”Joustava arki ja hyvä taustatiimi saavat viihtymään etälääkärinä Medimatkoilla”

Etälääkäreinä työskentelevät Kaia ja Diana viihtyvät monipuolisten työtehtävien parissa Medimatkoilla. 

– Parasta on se, että työtä voi rytmittää omaan arkeen sopivaksi. Medimatkoilla on hyvä taustatiimi, joka auttaa aina tarvittaessa. 

Lääketieteen opiskelijan kokemuksia

”Medimatkat tarjoavat hyvät mahdollisuudet edetä lääkärin uralla”

Lääketieteen opiskelija Lassi työskenteli Medimatkoilla 6 viikon harjoittelujakson ajan Lappeenrannassa Etelä-Karjalan keskussairaalan F1-osastolla. Erinomaisen perehdytyksen sekä toimivan seniorituen ansiosta harjoitteluun tuli pehmeä laskeutuminen.

Sopiva työtahti - Hyvä palkka - Riittävät resurssit - Innostava ilmapiiri

Yhteistyö­kumppaneina HUS, KYMSOTE ja EKSOTE

Välitämme lääkärityövoimaa yhteistyökumppaneillemme sopimusten mukaisesti. Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat HUS, KYMSOTE ja EKSOTE.