Päivystysapu työpaikat

Lääkäriksi päivystys­työhön

Päivystystyötä Etelä-Suomen keskussairaaloissa

Oletko kiinnostunut työskentelemään lääkärinä päivystystyössä? Kannattaa tutustua päivystystyön mahdollisuuksiin Medimatkoilla.

Lääkärimme työskentelevät päivystystyössä HUSin, KYMSOTEn ja EKSOTEn alueilla.

Samassa vuorossa työskentelee aina useampia Medimatkojen lääkäreitä, joten voit matalalla kynnyksellä konsultoida kokenutta lääkäriä päivystyön haastavissa potilastilanteissa.

Päivystystyön luonne vaatii lääkäriltä paljon. Siksi Medimatkoilla luomme sinulle henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan työpisteesi käytäntöihin jo ennen ensimmäistä työvuoroa.

Päivystysapu työpaikat

Medimatkoilla työskentelet päivystystyössä Etelä-Suomen keskussairaaloissa.

Kun tulet töihin Medimatkoille, työtahti rytmitetään osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Joustavan työvuorosuunnittelumme ansiosta myös lisävuorojen tekeminen onnistuu helposti.

Yhteistyö­kumppanimme

Medimatkalaisia työskentelee päivystystyössä muun muassa seuraavilla alueilla:

KYMSOTE

Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima ja päivätyö kaikissa Etelä-Kymenlaakson terveyskeskuksissa.

HUS

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Raaseporin päivystyksen lääkärityövoima.

EKSOTE

Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima sekä päivätyö päivystys- ja akuutti-geriatrisella osastolla.

Lue lisää yhteistyökumppaneistamme ja ota yhteyttä, jos päivystysapua koskevat työpaikat kiinnostavat! 

Millaista on lääkärin päivystystyö?

Päivystystyö on haastavaa, mutta myös todella palkitsevaa. Päivitysavun työpaikat vaativat lääkäriltä monipuolista kliinistä osaamista ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Medimatkojen päivystystyössä on paljon vaativien potilaiden hoitoa, mutta samassa työvuorossa työskentelee aina myös kokeneita kollegoita, joten et jää haastavissa tilanteissa yksin.

Medimatkojen päivystyössä saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan.

Päivystyössä riittävästä lepoajasta huolehtiminen on oleellista. Medimatkoilla suunnittelemme päivystyön työvuorot kanssani niin, että jaksat ja arki sujuu.

Monet keikkalääkäreistämme ovat keskittyneet pelkästään päivystystyöhön. Joustava työvuorosuunnittelumme mahdollistaa työmäärän juuri arkeesi ja elämäntilanteesi sopivaksi.

Keskussairaalojen päivystysavun työpaikoissa työ lääkärille on myös äärimmäisen palkitsevaa, koska työssä tulee jatkuvasti mielenkiintoisia potilastilanteita.

Jotta lääkärin kuormitus ei kasva liialliseksi, tulee päivystyön perehdyttämiselle varata riittävästi aikaa. Siksi me Medimatkoilla panostamme tähän paljon. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutuksia lääkäreillemme.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt ja arki sujuu. Ja sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Katso uratarinat

Tällaista on arki Medimatkoilla

Katso video

Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa

Suomessa liian moni lääkäri joutuu tekemään töitä aivan liian kovalla tahdilla. Yhteen asiakkaaseen varataan liian vähän aikaa, ja uusi asiakas tulee sisään heti, kun edellinen on lähtenyt ulos. Tällöin lääkäriä ajatellaan itsestäänselvyytenä, eikä työn luonnetta pidetä haastavana asiantuntijatyönä, jossa on valtava vastuu.

Siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan. Tällöin teet sinulle sopivan määrän töitä ja pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija.

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.