Seniorituki ja perehdytys

Hyvän seniorituen ansiosta lääkärinä työskentely Medimatkoilla on palkitsevaa

Onko sinunkin toiveissasi helposti tavoitettavissa oleva seniorikollega, jonka osaamiseen voit haastavissa potilastilanteissa tukeutua?

Medimatkoilla samassa vuorossa työskentelee aina myös kokeneita lääkäreitä. Seniorituen ansiosta kehityt nopeasti etkä jää vaikeiden asioiden kanssa yksin.

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Miten seniorituki Medimatkoilla toimii?

Joustavan ja ennakoivan työvuorosuunnittelumme avulla varmistamme, että jokaisessa vuorossa työskentelee aina myös kokeneita Medimatkojen lääkäreitä.

Työkulttuurimme on avoin ja innostava, joten voit konsultoida kokenutta tekijää matalalla kynnyksellä.

Kun apu on lähellä ja työtehtävät on suunniteltu osaamisesi mukaan, pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija ja nauttimaan työstäsi lääkärinä.

Osaamisperustainen, sinulle henkilökohtaisesti räätälöity perehdytys tukee lääketieteellisen tietotaidon kehittymistä.

Medimatkat työnantajana - Medimatkat

Perehdytys suunnitellaan henkilökohtaisesti

Aloittaessasi työskentelyn Medimatkoilla, luomme sinulle yhdessä henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman, joka tukee oppimistasi ja sopeutumista uusiin työtehtäviin.

Potilastietojärjestelmän käyttö, sairaalan logistiikka ja kyseisen työpisteen toimintatavat ovat asioita, jotka kuuluvat jokaisen Medimatkalaisen perehdytyssuunnitelmaan.

Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä koko perehdytysjakson ajan. Arvioimme yhdessä pitkin matkaa, onko perehdytys ollut riittävä.

Jos haasteita ilmenee, olemme tukenasi ja etsimme aktiivisesti ratkaisuja, jotta viihtyisit ja voisit onnistua työssäsi lääkärinä. Myös virheiden käsittelyyn on Medimatkoilla turvallinen ilmapiiri.

Perehdytysjakson pituus vaihtelee tilanteesta riippuen ja sisältää sekä kirjallisesti että suullisesti toteutettuja osioita.

Kuulostaako hyvältä? Hae heti lääkäriksi Medimatkoille – saat meiltä työtarjouksen 48 h kuluessa.

Hae lääkäriksi Medimatkoille

 

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Suomessa liian moni lääkäri joutuu tekemään töitä aivan liian kovalla tahdilla, eikä omaa työtään voi rytmittää ja hallita. Silti vaatimustaso ja vastuu ovat valtavat.

Kun teet sinulle sopivan määrän töitä, työhösi on varattu riittävät resurssit ja senioritukea on aina saatavilla, pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija. Siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Uratarinat

Millaista on työskennellä lääkärinä Medimatkoilla?

Katso video