Monipuoliset työtehtävät

Jätä yhteystietosi, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa

Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa

Viihdyt meillä, jos haluat kehittää osaamistasi innostuneessa ilmapiirissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille tärkeintä on, että sinä viihdyt ja työ lääkärinä palkitsee. Medimatkoilla saat työhösi riittävät resurssit, hyvän palkan ja kattavat edut.

Oletko vastavalmistunut lääkäri tai etsitkö lääketieteen kandidaattina sopivaa työ- tai harjoittelupaikkaa? Kannattaa hakea, sillä hyvän seniorituen ansiosta kehityt nopeasti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tällä sivulla tai täytä avoin hakemus, niin saat työtarjouksen 48 h kuluessa.

Tervetuloa Medimatkojen tiimiin – tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä

Päivystyslääkäri

Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haemme lääkäreitä päivystysosastolle (K4) Etelä-Karjalan keskussairaalaan 8.5.2023 alkaen.

Päivystyslääkäri

Sijainti: Mikkeli, Etelä-Savo

Haemme lääkäreitä Mikkelin keskussairaalan YLE-päivystykseen. Päivystyksessä työskentelee lääkärien lisäksi monien eri alojen ammattilaisia, joten konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaisia.

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Kotka, Etelä-Kymenlaakso

Tarjoamme LK5 kandille, terveyskeskuslääkärille tai erikoistuvalle lääkärille vakanssia Kotkan seudun terveyskeskuksissa.

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Korson terveysasema, Vantaa

Etsimme terveyskeskuslääkäriä Korson terveysasemalle ajanjaksolle 15.5.2023–30.9.2023. Työnkuva sisältää ajanvarausvastaanottoa ja kiirevastaanottoa virka-aikaan.

Terveyskeskuslääkäri

Sijainti: Kirkkonummi

Haemme lääkäreitä Kirkkonummen Hyvinvointikeskukseen ajanjaksolle 1.5.2023–31.8.2023. Työnkuvaan kuuluu terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanoton pitämistä sekä akuuttivastaanotolla toimimista.

Lääketieteen kandidaatit

Sijainti: Kotka, Etelä-Karjala, Kymsoten alue

Tarjoamme LK5 kandeille töitä Kotkan keskussairaalassa YLE, AKU2 ja AKU3 linjoilla, Etelä-Karjalan keskussairaalassa F1 osastolla ja Kymsoten alueen terveyskeskuksissa.

Lääkärin etätyö

Sijainti: Etätyö

Kokeneille lääkäreille tarjolla terveyskeskustasoista etätyötä

Päivystyslääkäri

Sijainti: HUS Raaseporin YLE päivystykseen

Tarjoamme akuuttilääketieteen erikoislääkärille/pidempää päivystyskokemusta omaavalle lääkäärille töitä HUS Raaseporin YLE päivystykseen.

Päivystyslääkäri

Sijainti: Etelä-Karjalan keskussairaala

Tarjoamme lääkäreille töitä Etelä-Karjalan keskussairaalan (EKKS) päivystyksessä. Lääkärinä pystyt työskentelemään mielenkiintoisessa ja mukavassa ympäristössä kehittäen omaa osaamistaan. 

Päivystyslääkäri

Sijainti: Kymenlaakson keskussairaala

Tarjoamme lääkäreille töitä Kymenlaakson keskussairaalan (KOKS) päivystyksessä. Lääkärinä pystyt työskentelemään eri linjoilla, kehittäen omaa osaamistaan mielenkiintoisessa ympäristössä.

Monipuoliset lääkärin työpaikat – tutustu vaihtoehtoihin

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Yhteistyö­kumppaneina HUS, KYMSOTE ja EKSOTE

Välitämme lääkärityövoimaa yhteistyökumppaneillemme sopimusten mukaisesti. Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat HUS, KYMSOTE ja EKSOTE.

Avoimet työpaikat

Täytä avoin hakemus

Jätä hakemus täyttämällä oheinen lomake. Saat meiltä työtarjouksen 48 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen sovitaan Teams-tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja käymme läpi toiveitasi. Ennen päätöksentekoa pääset jututtamaan myös Medimatkojen senioriosaajia.