Kandin urapolku

Kandi, aloita lääkärin työt Medimatkoilla

Opiskeletko lääkäriksi? Etsitkö kesätyöpaikkaa tai työmahdollisuuksia opintojen oheen?

Kun aloittelet uraasi lääkärinä, mielessäsi pyörii varmasti paljon kysymyksiä. Millaiset mahdollisuudet työssä kehittymiseen potentiaalinen työnantaja tarjoaa? Miten perehdytys on järjestetty? Kuinka paljon voin itse vaikuttaa työvuoroihini? 

Jos arvostat työpaikan hyvää sijaintia, joustavuutta ja helposti saatavilla olevaa senioritukea, kannattaa tutustua kandin työpaikkoihin Medimatkoilla. 

Meillä pääset aloittamaan lääkärin urasi nuorekkaassa ja innostavassa ilmapiirissä. Saat hyvän palkan, ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Tälle sivulle kokosimme tietoa siitä, kuinka kandin urapolku etenee Medimatkoilla. 

Innostava ilmapiiri, osaava tiimi, kattava perehdytys sekä joustava työvuorosuunnittelu takaavat, että Medimatkoilla saat hyvän startin työurallesi.

Miten kandin urapolku Medimatkoilla etenee?

Medimatkoilla voit työskennellä viidennen vuoden lääketieteen kandidaattina lääkärin tehtävissä erikoissairaanhoidon toimintayksikössä tai perusterveydenhuollon toimintayksikössä. Tarjoamme työtä muun muassa Kotkan keskussairaalassa YLE, AKU2 ja AKU3 linjoilla, Etelä-Karjalan keskussairaalassa F1 osastolla sekä Kymsoten alueen terveyskeskuksissa. 

Useat viidennen vuoden kandidaatit tulevat meille kesätöihin ja jatkavat työskentelyä opintojen ohessa esimerkiksi keikkalääkärinä. Valmistumisesi jälkeen voit työskennellä Medimatkoilla niin terveyskeskuslääkärinä, päivystyksessä kuin lääkärin etätyössä

Jos sinulla on jo hieman kokemusta lääkärinä työskentelystä, viides vuosikurssi on loppunut ja olet saanut Valviralta oikeudet, kannattaa hakea Medimatkoille. 

Lääkärin uran aloittaminen Medimatkoilla on hyvän seniorituen ja kattavan perehdytyksen ansiosta mielekästä. Kun viides opiskeluvuosi on päättynyt ja olet mahdollisesti jo aloitellut kuudennen vuoden opintoja, voimme tarjota sinulle useita mielenkiintoisia työtehtäviä.

Medimatkat työnantajana - Medimatkat

3 syytä siihen, miksi Medimatkat on hyvä työpaikka uran alkuvaiheessa

1) Saat työskennellä nuorekkaassa tiimissä. 

Medimatkalaisia yhdistää innostus omaa työtä kohtaan ja jatkuva halu kehittyä. 

2) Tarjoamme riittävästi, mutta ei liikaa työtunteja. 

Sopivalla työtahdilla varmistamme, että saat mukavan lähdön urallesi lääkärinä.  

3) Hyvä palkka, hyvä sijainti ja hyvä perehdytys. 

Kun perusasiat ovat normaalia paremmin, sinä voit keskittyä oppimaan ja kehittymään lääkärinä. 

 

+ Yksi toimialan nopeimmin kasvavista yrityksistä. 

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. 

Uratarinat

Millaista on työskennellä lääkärinä Medimatkoilla?

Katso video

Kandin uratarina

”Medimatkoilla seniorituki toimii ja työnkuvan sekä työvuorojen sopiminen on joustavaa”

Lääketieteen opiskelija Mikael on työskennellyt Medimatkoilla eri toimipisteissä ympäri Suomea. Työ Medimatkoilla on mahdollistanut päivystystyökokemuksen kerryttämisen jo uran alkuvaiheessa. 

Parasta omassa työssä on ollut mahdollisuus kerryttää kliinisiä taitoja kokeneiden kollegoiden rinnalla. Mikael suosittelee Medimatkoja erityisesti 6. vuosikurssin kandidaateille, jotka haluavat tehdä harjoittelujaksot mielenkiintoisissa työpisteissä. 

Lääketieteen opiskelijan kokemuksia

”Medimatkat tarjoavat hyvät mahdollisuudet edetä lääkärin uralla”

Lääketieteen opiskelija Lassi työskenteli Medimatkoilla 6 viikon harjoittelujakson ajan Lappeenrannassa Etelä-Karjalan keskussairaalan F1-osastolla. Erinomaisen perehdytyksen sekä toimivan seniorituen ansiosta harjoitteluun tuli pehmeä laskeutuminen.

Muistilista aloittelevalle lääkärille

Näin vertailet vaihtoehtoja:

• Mistä asioista haluat oppia lisää? 

• Millaisten potilaiden parissa haluat työskennellä? 

• Millaiset kouluttautumismahdollisuudet työnantaja tarjoaa?  

• Miten perehdytys suunnitellaan?  

• Mitä asioita arvostat työkavereissa? 

Jos olet viidennen vuoden kandi, niin hae meille töihin.

Saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. 

Kuulostaako hyvältä? Aloita kandin urapolku Medimatkoilla – hae heti!

Koulutukset ja perehdytys

Hyvä seniorituki kollegoilta sekä kattava perehdytys

Medimatkoilla voit oppia arjessa ja tehdä työtä luottavaisin mielin. Panostamme paljon perehdytykseen ja hyvän seniorituen ansiosta et jää haastavissa tilanteissa yksin. Kun kokeneen kollegan apu on lähellä, virheiden mahdollisuus pienenee.  

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Kasvumme taustalla on 100% se, että lääkärit viihtyvät meillä. 

Kun haluat työskennellä osana innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä, ja olla mukana vaikuttamassa organisaation kehitykseen, kannattaa hakea Medimatkoille. Meille tärkeintä on, että arkesi sujuu ja pääset kehittymään urapolullasi. Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin muut. 

 

Medimatkoilla on luontevaa ja helppo keskustella yhdessä siitä, miten töissä sujuu. Jos alkaa näyttää siltä, että työkuormasi kasvaa liian suureksi, joustava työvuorosuunnittelumme mahdollistaa nopeat muutokset.

Yhteistyö­kumppaneina HUS, Kymsote ja Eksote

Välitämme lääkärityövoimaa yhteistyökumppaneillemme sopimusten mukaisesti. Kun tulet töihin Medimatkoille, pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä Etelä-Suomen keskussairaaloissa ja pääkaupunkiseudun terveyskeskuksissa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat HUS, KYMSOTE ja EKSOTE.

Hae lääkäriksi Medimatkoille