Lääketieteen kandidaatti työpaikat

Jos olet kandi tai vastavalmistunut lääkäri, niin tule meille töihin

Saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan

Haluatko joustavat työvuorot, kattavan perehdytyksen ja työpaikan pääkaupunkiseudulta? Tutustu lääketieteen kandidaatin työpaikkoihin Medimatkoilla.

Viihdyt meillä, jos haluat kehittää osaamistasi energisessä ilmapiirissä. Samassa vuorossa työskentelee aina myös Medimatkojen kokeneita lääkäreitä, joten et jää haastavissa tilanteissa yksin.

Lääketieteen kandidaatin työpaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen keskussairaaloissa. Halutessasi voit työskennellä myös lääkärin etätyössä.

Sinulla ei vielä tarvitse olla paljon kokemusta hakeaksesi lääketieteen kandidaatin työpaikkaa Medimatkoilta. Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa. Hae heti!

Kun jätät meille yhteydenoton, saat työtarjouksen 48 tunnin kuluessa.

Muutamme lääkärien käsityksen hyvästä työpaikasta

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että sinä viihdyt ja saat mieluisan startin urallesi lääkärinä. Sen eteen lupaamme tehdä enemmän töitä kuin kukaan muu.

Tämän takia kandit ja vastavalmistuneet lääkärit haluavat työskennellä Medimatkoilla

Lääketieteen kandidaatti työpaikat

Täytä avoin hakemus

Jätä hakemus lääketieteen kandidaatin työpaikkaan täyttämällä oheinen lomake. Saat meiltä työtarjouksen 48 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen sovitaan Teams-tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja käymme läpi toiveitasi. Ennen päätöksentekoa pääset jututtamaan myös Medimatkojen senioriosaajia.

 

Hyvä seniorituki kollegoilta, kattava perehdytys ja sopiva työkuorma ovat kaikki asioita, jotka toteutuvat lääketieteen kandidaatin työpaikoissa Medimatkoilla.

Kandin urapolku

Miksi Medimatkat on hyvä työpaikka lääketieteen kandidaatille?

Lääketieteen kandidaatin työpaikoissa seniorituki ja kattava perehdytys ovat äärimmäisen tärkeitä. Siksi haluamme panostaa näihin.

Kun aloitat työt lääketieteen kandidaattina, luomme sinulle henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman ja pääset tutustumaan tulevaan työpaikkaasi jo ennen ensimmäistä työpäivääsi.

Joustavan työvuorosuunnittelumme ansiosta sinun on helppo kokeilla erilaisia lääketieteen kandidaatin työpaikkoja ja löytää sinulle sopivin rooli lääkärinä.

Voit työskennellä toiveidesi mukaan päivystystyössä, terveyskeskuksissa, etänä – tai kaikissa näissä lääketieteen kandidaatin työpaikoissa.

Lääketieteen kandidaatin työpaikassa kouluttaudut työn ohella

Joustavan ja ennakoivan työvuorosuunnittelumme avulla varmistamme, että jokaisessa vuorossa työskentelee aina myös kokeneita Medimatkojen lääkäreitä. Lisäksi panostamme perehdytykseen.

Katso uratarinat

Millaista on olla töissä Medimatkoilla?

Katso video

Kandin uratarina

”Medimatkoilla seniorituki toimii ja työnkuvan sekä työvuorojen sopiminen on joustavaa”

Lääketieteen opiskelija Mikael on työskennellyt Medimatkoilla eri toimipisteissä ympäri Suomea. Työ Medimatkoilla on mahdollistanut päivystystyökokemuksen kerryttämisen jo uran alkuvaiheessa. 

Parasta omassa työssä on ollut mahdollisuus kerryttää kliinisiä taitoja kokeneiden kollegoiden rinnalla. Mikael suosittelee Medimatkoja erityisesti 6. vuosikurssin kandidaateille, jotka haluavat tehdä harjoittelujaksot mielenkiintoisissa työpisteissä. 

Yhteistyö­kumppanimme

KYMSOTE

Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima ja päivätyö kaikissa Etelä-Kymenlaakson terveyskeskuksissa.

HUS

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Raaseporin päivystyksen lääkärityövoima.

EKSOTE

Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksen lääkärityövoima sekä päivätyö päivystys- ja akuutti-geriatrisella osastolla.