Hae meille töihin

Tule terveyskeskuslääkäriksi Medimatkoille

Kotka, Etelä-Kymenlaakso

Terveyskeskuslääkäri

Tarjoamme LK5 kandille, terveyskeskuslääkärille tai erikoistuvalle lääkärille vakanssia Kotkan seudun terveyskeskuksissa.

Työpisteet: Kotkansaari, Länsi-Kotka ja Karhula
Aloitus: työt saa aloittaa välittömästi
Työnkuva: päivittäinen terveyskeskustyö sisältää perusvastaanottoja, kiirevastaanottoja ja gepardivuoroja. Päivätyö klo 8–16, mahdollista järjestää iltavastaanotto tiistaisin ja torstaisin klo 16.00–18.00
Järjestelmä: LifeCare

Tarjoamme myös ilmaisen majoituksen.

Merikaupunki Kotka sijaitsee rannikolla, noin 130 km päässä Helsingistä itään. Matka pääkaupunkiseudulle taittuu sujuvasti moottoritieyhteyden ansiosta!

Työsopimuksen yksityiskohdat kuten sijainti, kesto ja työmäärä suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi. Viihdyt meillä, jos arvostat innostavaa ilmapiiriä ja haluat, että työnantajasi tukee sinua kehittymään lääkärinä.

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä. Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Kuulostaako hyvältä?

Täytä hakemus heti tai kysy lisää: cv@medimatkat.fi

Hae tätä paikkaa