Hae meille töihin

Tule terveyskeskuslääkäriksi Medimatkoille

Etelä-Kymenlaakso

Terveyskeskuslääkäri

Tarjoamme LK5 kandille, terveyskeskuslääkärille tai erikoistuvalle lääkärille vakanssia Kotkan seudun terveyskeskuksissa.

Kokeneet työkaverit odottavat uusia tulijoita ja tällä hetkellä on Kotkan alueen terveyskeskuksissa tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Yleislääkäreiden lisäksi otamme tiimiimme viidennen vuosikurssin kandeja sekä erikoistuvia lääkäreitä (paikkoja 2+2).

Me haluamme muuttaa lääkärien käsitystä hyvästä työpaikasta ja siksi me panostamme paljon siihen, että työrytmi soveltuu arkeesi ja joustaa elämäntilanteesi mukaan. Tällöin teet sinulle sopivan määrän töitä ja pystyt olemaan paras mahdollinen asiantuntija.

Työsopimuksen yksityiskohdat kuten sijainti, kesto ja työmäärä suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi. Viihdyt meillä, jos arvostat innostavaa ilmapiiriä ja haluat, että työnantajasi tukee sinua kehittymään lääkärinä.

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä. Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Kuulostaako hyvältä?

Täytä hakemus heti tai kysy lisää: cv@medimatkat.fi

Hae tätä paikkaa