Hae meille töihin

Päijät-Hämeen keskussairaala

Päijät-Hämeen keskussairaala, Akuutti24

Päivystyslääkäri

Kiinnostaako työ Suomen suurimmassa päivystyskeskuksessa?

Tule osaksi innostunutta akuuttilääketieteen lääkärikuntaa! Haemme lääkäreitä Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Akuutti24 päivystyskeskukseen Lahteen. Tarjoamme modernin päivystysympäristön, mahdollisuudet kehittyä sekä vaikuttaa rooliisi osana työyhteisöämme!

Aloitus: työt saa aloittaa välittömästi

Järjestelmänä käytössä LifeCare

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä. Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Kuulostaako hyvältä?

Täytä hakemus heti tai kysy lisää: cv@medimatkat.fi

Hae tätä paikkaa