Hae meille töihin

Jyväskylä

Sairaala Nova - Jyväskylä

Päivystyslääkäri

Etsimme lääkäreitä Jyväskylään upouuteen Sairaala Novan yöpäivystykseen! – ja parasta kaikessa? Palkkaus on erittäin hyvä!

Tule mukaan työskentelemään moderniin sairaalaympäristöön ja kehittyvään työyhteisöön! Keski-Suomen Sairaala Novan yhteispäivystys laajan ympärivuorokautisen päivystyksen yksikkö, jossa ovat edustettuna kaikki päivystävät erikoisalat.

Yleislääkäritasoinen yöpäivystys toimii Sairaala Novassa klo 22–08. Yöpäivystyksessä on sunnuntaista torstaihin 1 lääkäri ja perjantaina ja lauantaina 2 lääkäriä vuorossaan.

Järjestelmänä käytössä LifeCare.

Etäisyydet: Helsinki 270 km, Tampere 150 km, Kuopio 150 km

Liity tiimiimme ja nauti erittäin hyvästä palkkauksesta!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan lomakkeen kautta tai ota suoraan yhteyttä meihin: cv@medimatkat.fi. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä ja mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka!

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä. Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Kuulostaako hyvältä?

Täytä hakemus heti tai kysy lisää: cv@medimatkat.fi

Hae tätä paikkaa