Hae meille töihin

Oletko kiinnostunut työskentelemään ympärivuorokautisessa monitoimijapäivystyksessä?

Mikkeli, Etelä-Savo

Päivystyslääkäri

Haemme lääkäreitä Mikkelin keskussairaalan YLE-päivystykseen.

Mikkelin YLE- päivystys on jaettu yleislääketieteen, operatiiviseen- ja konservatiiviseen prosessiin ja vastaa alueensa potilaiden akuuttihoidosta.

Päivystyksessä työskentelee lääkärien lisäksi monien eri alojen ammattilaisia, joten konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaisia.

Työvuorojen ajankohdat

Arkisin aikavälillä klo 8.00–16.00 päivystyksessä työskentelee 3–4 päivystäjää, klo 16.00–22.00 kaksi päivystäjää ja yöllä klo 21.45–8.00 yksi lääkäri.

Viikonloppuisin lääkäreiden työvuorot ovat klo 8.00–18.00, klo 9.00–21.00, sekä 10.00–22.00 välillä. Yöllä lääkäri työskentelee klo 21.45–8.00.

Järjestelmänä käytössä on LifeCare.

Miksi Mikkeli?

Mikkeli sijaitsee pääteiden keskiössä ja hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Mikkelistä pääkaupunkiseudulle pääsee 2,5 tunnissa. Mikkelistä kulkevat suorat junayhteydet Kuopioon, Lahteen ja Helsinkiin.

Työllistämme vuonna 2022 jo yli 120 lääkäriä. Se tekee meistä yhden toimialamme nopeimmin kasvavista yrityksistä. Kasvumme perustuu 100 % siihen, että lääkäreillä on hyvä olla meillä töissä.

Kun tulet töihin Medimatkoille, saat hyvän palkan, kehityt seniorituen ansiosta nopeasti ja työtahti rytmitetään toivomustesi ja osaamisesi mukaan. Meille lääkäri on huippuammattilainen, joka valitsee oman työpaikkansa.

Muutama syy, miksi lääkärit viihtyvät Medimatkoilla:

Kuulostaako hyvältä?

Täytä hakemus heti tai kysy lisää: cv@medimatkat.fi

Hae tätä paikkaa